Tot je recht komen!


THE GAMER

Bewustwording en kennis over duurzame energie is van groot belang voor iedereen in Nederland en zelfs cruciaal voor komende generaties. En spel is dé manier voor kinderen om de wereld beter te leren kennen.

The Gamer combineert deze factoren door inzichtelijk te maken dat bewust met energie omgaan heel eenvoudig kan zijn. Op een manier die past bij de belevingswereld van kinderen. Actief en interactief. Kortom, met The Gamer voeg je een uniek, duurzaam, interactief én educatief speeltoestel toe aan jouw buitenruimte.

Duurzame bron van energie The Gamer bestaat uit 9 beloopbare zonnepanelen van elk 60 x 60 cm met een toplaag van stevig antislip glas. The Gamer is voorzien van sensoren die reageren op beweging en dus het spelen op de vloer snel en interactief maken. Hiermee brengen we de manier van gamen die kids van tablets, laptops en telefoons kennen van binnen naar buiten.

De vloer wordt aangesloten op het elektriciteitsnet van de locatie. Hoeveel energie The Gamer levert laten we zien op een overzichtelijk dashboard. Naast de zonne-energie kun je hier bijvoorbeeld ook alle gamechallenges en scores bekijken. Crush die highscore! 

Klik hier om de scores van onze school te kunnen zien!