Welkom in groep 1-2m1

We zijn al een aantal weken gestart en de kinderen zijn nu weer langzaam gewend aan school.
In de groepen 1/2 zijn we aan het werk met het thema “Een nieuw schooljaar” van Schatkist.
We praten, lezen, zingen, spelen en werken over allerlei dingen die met dit thema te maken hebben. Naast dit thema staat er ook een klank centraal en dat is de EE-klank. Aan elk thema linken we een andere klank.
De kinderen onderzoeken hoe het schoolgebouw eruitziet en welke groep op welke plek te vinden is. Maar ook in de eigen klas valt vaak nog van alles te ontdekken! Vandaag hadden we daarom ook een rondleiding geregeld. De kinderen mochten zelf de ouders (of opa en oma) gaan rondleiden en over de school vertellen. Wat deden de kinderen het weer goed en wat wisten ze veel.